Online
1 Vizitator
Parteneri

Mai sunt cinci zile pana la Craciun si, ca sa va facem asteptarea mai placuta, ne-am gandit sa va dezvaluim cinci lucruri pe care cu sicuranta nu le stiati despre filmul copilariei noastre, “Home Alone”.

Lansat in 1990, filmul care l-a facut star pe Macaulay Culkin a devenit un clasic, scrie tmz.com. Iata ce nu stiati despre pelicula:

1. Scena in care Macaulay Culkin isi tine mainile pe fata si tipa este inspirata din tabloul “The Scream” al lui Edvard Munch.

2. Regizorul Chris Columbus s-a gandit ca ar fi prea crud sa ia in deradere o fata, asa ca iubita lui Buzz este de fapt… un baiat!

3. Harta din film care infatiseaza planul de lupta a lui Kevin a fost desenata de Culkin in persoana.

Singur acasa

4. Daniel Stern (Marv) si Joe Pesci (Harry) nu au suferit prea mult in timpul filmarilor. Stern a purtat talpi de cauciuc pentru scenele in care a aparut descult, iar ornamentele pe care a calcat erau de fapt dulciuri. Nu acelasi lucru putem spune despre Culkin: in scena in care Pesci il musca de deget, actorul mai in varsta chiar l-a muscat suficient de tare incat sa-i lase… o cicatrice.

5. Sten a filmat numai o scena cu tarantula pe fata. Actorul a fost nevoit sa tipe… “in liniste”:). Sunetul a fost adaugat in camera de montaj, din moment ce zgomotul puternic ar fi speriat paianjenul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Secretele peliculei "Singur acasa", 9.5 out of 10 based on 6 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 3 = three