Online
1 Vizitator, 1 Bot
Parteneri

“M-am certat şi cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat!”

“A vrut să mă execute, am văzut un talent de escroc internaţional, de mare parşiv, că jignesc gloriile Stelei… Hagi are caracter zero, caracter murdar.”

“Am avut o discuţie golănească cu Marian Iancu, pentru că aşa s-a purtat şi el cu mine. Dacă mă mai atacă, o să vadă el! Să vedem cine e mai şmecher!”

“Gică Hagi este acelaşi prieten pe care l-am avut mereu, chiar dacă ne-am jignit sau ne-am înjurat.”

“Dau câteva milioane de dolari şi îi terminăm pe homosexuali!”

“Adrian Mititelu minte şi fabulează prea mult. El nu ar fi prost şi idiot, dar fabulând mult se aruncă singur în derizoriu.”

“Nicu Badea e un fost securist şi un comunist, care n-are sare şi piper, şi pe Dragoş Săvulescu l-a prins nevasta cu un bărbat în pat!”

“Prunea este cancerul fotbalului românesc, dar nu putem constesta prezenţa lui pe banca tehnică.”

“George Copos e un nenorocit, un ţigan de doi lei, care a făcut în viaţa lui numai măgării. Dacă ţinea la cineva în viaţa lui, făcea şi el un act de caritate.
Dădea şi el 13 lei la un cămin de bătrâni.”

“Dacă nu ai bani miroşi a prost!”

“Nu i-am jignit pe Mureşan şi pe Paszkany, ei asta sunt. Unul e comunist şi se dezice de comunism, iar celălalt – un ţăran. Sunt prea proşti pentru mine.”

“Eu sunt doar prietenos cu Mircea Sandu, dar nu sunt supusul nimănui, nici al lui Băsescu, nici al lui Obama, ci doar al lui Dumnezeu.”

“Eu orice spun, pac, se reproduce. Se preia. De ce? Pentru că am harul lui Dumnezeu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Sa radem cu (de) Becali, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 1 = five