Online
2 Vizitatori
Parteneri

Pentru cei mai mulţi oameni, frica de zbor este nefondată, în special în cazul marilor companii aeriene, însă există o excepţie.

Pentru persoanele care călătoresc în Regatul Buthan, un pic de frică nu stric`, scrie Business Insider.  Singurul aeroport internaţional al ţării este situat în Paro, şi ca mai toate regiunile ţării este înconjurat de munţii Himalaya.
Vârfurile măsoară 6.000 de metri iar pista de aterizare este extrem de scurtă , încât doar 8 piloţi sunt acreditaţi să efectueze aterizări şi decolări pe acest aeroport, conform unor informaţii anterioare publicate de Daily Mail, citate de Business Insider.
Aeroportul din Paro este situat la o altitudine de aproape 2.000 de metri deasupra nivelului mării. Până în anul 2011, o singură companie putea efectua zboruri în regiune, Druk Air.
Cele mai mari dificultăţi pe care le întâmpină piloţii sunt curenţii de aer puternici care se creează între văi, generând turbulenţe majore pentru avioanele care traversează regiunea. Pasagerii care au aterizat pe aeroportul din Paro au descris experienţa ca fiind “îngrozitoare”, conform publicaţiei britanice.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Aeroportul pe care doar 8 piloţi din lume sunt acreditaţi să zboare, 9.4 out of 10 based on 5 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 × eight =